Personen- en familierecht

Koning & Pover Advocaten adviseert naast ondernemers ook particulieren. Veel juridische problemen waar particulieren mee worden geconfronteerd, hebben te maken met hun privé-leven. Denk hierbij aan echtscheidingen, adopties, naamswijzigingen, omgangsregelingen  en bijvoorbeeld het beŽindigen van een samenlevingsovereenkomst. Stuk voor stuk zaken die goed geregeld moeten worden!

De aanpak van Koning & Pover Advocaten wordt gekenmerkt door gedegenheid, betrokkenheid en snelheid. Een gedegen aanpak met oog voor persoonlijke omstandigheden en snelheid van handelen. Volgens dit principe werken wij bijvoorbeeld in vrijwel alle echtscheidingsprocedures waar wij als advocaten mee van doen hebben. Voordat wij de echtscheidingsprocedure voor u afwikkelen bij de Rechtbank, hebben wij heel veel  problemen en pijnpunten geÔnventariseerd en daarvoor de mogelijke oplossingen aangereikt. Volgens dit principe kan een echtscheidingsprocedure in 6 tot 12 weken worden afgerond.

Wij werken veelal volgens dezelfde methode die bestaat uit 5 fasen:
  • Intake-gesprek
  • Opstellen van een convenant en/of ouderschapsplan
  • Afstemming
  • Rechtbank-fase
  • Afronding

Gebleken is dat onze aanpak in meer dan 90% van de gevallen werkt! Een echtscheidingsprocedure verloopt op deze manier soepeler en veel zaken kunnen in goede harmonie tussen u beiden worden opgelost. Dit is niet alleen in uw eigen belang maar zeker ook in het belang van eventuele minderjarige kinderen! Het heeft dan ook onze voorkeur indien u beiden een afspraak maakt voor het Intake-gesprek. Mocht dit - om welke reden dan ook - niet lukken, kunnen wij ook voor één van u beiden optreden.

Tenslotte willen wij niet onvermeld laten dat indien deze aanpak wordt gevolgd wij in staat zijn u bij te staan tegen een vaste prijs. Ook dit geeft de benodigde zekerheid in een onzekere tijd.

Bel vrijblijvend of stuur ons een e-mail!